Megrendelés menete

1. Igények felmérése

Az igények felmérése fontos feladat, mert ez határozza meg a sablonkeresés feltételeit is. Értelemszerűen más sablon kell egy gyártó cégnek és más egy szolgáltatónak.

Néhány kérdés, amelyre választ kell adnia:
- van-e favorizált színvilág
- milyen funkciók kellenek (pl.: adatbázis, felhasználó kezelés /regisztráció, belépés, kilépés/ van-e adminisztrációs lehetőségre szükség )

2. Sablon választás

Az igények felmérése után néhány sablont keresek, ehhez több sablonárusító választéka áll rendelkezésemre.

Ezután néhány sablont ajánlok megtekintésre, amelyekből választhat. De akár egy megvett, kész sablonnal is érkezhet, akkor abból készítem el a honlapját.

Esetlegesen olyan sablont is ajánlásra méltónak találok, amely (még) nem illeszkedik az igényekhez, de kisebb módosítással azok lehetnek (akár az igények megváltoztatásával, akár a sablon kisebb módosításával).

3. Sablon megvétele, előlegfizetés

Ha válaszott sablont, akkor meg kell vásárolni a sablont, ehhez egy internetes vásárláshoz is használható bankkártya, hitelkártya szükséges. (Előfordulhat, hogy a vásárlást telefonon igazoltatják vissza.)

Előleg fizetése szükséges nagyobb honlapok esetén, illetve ha a sablon megvételét rám bízza.

4. Sablon módosítása

Ha szükséges, akkor módosításra kerül a sablon.

5. Honlap elkészítése

A sablon alapján a honlap elnyeri végső alakját, bekötésre kerülnek a menüpontok, az oldalak, a képek, a térkép és az egyéb programozási feladatok, űrlapok.

A honlap átadásra kerül.